19
Mayıs
2024
Pazar
KARASU - SAKARYA

Şehit polıs ailerine özel ilgi

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde, polis eşleri ve şehit polislerin aileleri düzenlenen yemekte biraraya geldi.
Sakarya Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği tarafından Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle şehit polislerin aileleri için Karasu İlçesi'nde moral yemeği düzenledi.
Karasu Aquapark Otel'de gerçekleştirilen yemeğe, Sakarya Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sevim Aydın, Karasu Emniyet Müdürü Şinasi Dur'un eşi Özlem Dur, Emniyet Teşkilatı'nda görev yapan idarecilerin eşleri ile şehit polislerin eşleri katıldı.
300 kişinin katıldığı yemekte, dernek yöneticileri şehit ailelerini yapmış oldukları faaliyetler konusunda bilgilendirdi. Dernek yöneticileri, topladıkları yardımların yüzde 25'lik kısmının Emniyet Genel Müdürlüğü'ne aktarıldığını, kalan yüzde 75'lik kısmın ise Sakaryalı 49 şehit polisin çocuğuna düzenli olarak ayda 60 YTL burs olarak verildiğini söyledi. Yöneticiler ayrıca dul, yetim ve emekli olup geçim darlığı çeken emniyet mensuplarına da maddi yardımlarda bulunduklarını ifade etti.
Yemekte biraraya gelen şehit polislerin eşleri, güzel bir gün geçirmenin yanı sıra zaman zaman duygusal anlar da yaşadı.
.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 22:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?