31
Mayıs
2024
Cuma
KAYNARCA - SAKARYA
Belediye Sayfaları

AKP'li kadınlar buluştu

AK PARTİLİ KADINLAR KAYNARCA'DA BULUŞTU

AK Parti Kadın Kolları ilçe başkanları toplantısı Kaynarca'da gerçekleştirildi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek başkanlığında düzenlenen toplantıya tüm ilçe kadın kolları başkanlarını yanı sıra Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak ve İl Genel Meclis üyesi Mehmet Boğaz'da katıldı.

Kaynarca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Mermer'in ev sahipliğini yaptığı toplantıda Ocak ayı değerlendirilirken, Şubat ayı faaliyetleri belirlendi. Toplantıda konuşan Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak, “Bayanların bu istikrarını çok beğeniyorum. Kış aylarının bu soğuk günlerinde yoğun çalışma içindiler. Partimize olan hizmetlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyor, çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Kaynarca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Mermer ise ilçe başkanlarını Kaynarca'da ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Kaynarca teşkilatının yeni kurulmasına rağmen bayanların çalışmasının göz doldurucu olduğunu ifade ederek, “Üye çalışmalarında yapmış olduğu gayretlerini görüyoruz. Kaynarca ilçesi halk teşkilat diyalogunun iyi korunduğu bir ilçe. Kendilerini tebrik ediyor çalışmalarda başarılar diliyorum. Kurmuş olduğumuz gençlik kurulunun ilk projesi olan 'Sevgi manken' bugün burada hayat buldu. Amacımız genç kızlar kurulun belirlediği maddi durumu iyi olmayan gençlere yardımcı olmak. Katkıda bulunmak isteyen yardımseverlere sevgi mankeni gönderiyoruz ve yardımseverler diledikleri gibi giydiriyorlar. Yardımcı olmak isteyen veya yardım almak isteyen ilçe teşkilatlarımızla irtibata geçebilirler” dedi

AK PARTİLİ KADINLAR KAYNARCA'DA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 17:44:04
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 20:30:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?