24
Mayıs
2024
Cuma
KAYNARCA - SAKARYA
Belediye Sayfaları

Aydın: Sanayi çarşısını çamurdan kurtardık

Kaynarca'da çamur deryası içinde bulunan sanayi çarşısı, belediye tarafından parke taşıyla döşendi.

Kaynarca İlçesi Belediye Başkanı Tuncay Aydın, seçim öncesinde verdiği sözlerin tamamını yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Kaynarca sanayi çarşısını çamurdan kurtaracaklarına dair söz verdiklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Aydın, çarşının parke ile döşendiğini ve artık esnafın rahat bir ortamda işlerini yapacağını ifade etti.

Sanayi çarşısını ziyaret eden ve esnafla görüşen Başkan Aydın, "Burayı çamur içindeydi. Hem esnafımız, hem de buraya gelen vatandaşlarımız özellikle kış aylarında büyük sıkıntı yaşıyordu. Biz esnafa verdiğimiz sözü tutarak, sanayi çarşısını çamurdan temizledik. Tamamen parke ile döşeyerek, pırıl pırıl bir görünüm kazandırdık" dedi.

Sanayi çarşısındaki çalışmanın belediyeye 70 milyar liraya mal olduğunu da söyleyen Başkan Aydın, "67 esnafın faaliyet gösterdiği sanayi çarşısında olduğu gibi tüm ilçeyi çamurdan kurtarmak istiyoruz. Hedefimiz tüm cadde ve sokaklara parke taşı döşemek. Vatandaşı çamurdan kurtarmak istiyoruz. İşe önce yıllardır çamur içinde bulunan sanayi çarşısından başladık" diye konuştu.

Daha önce çamur deryası içinde olan çarşının yeni halini çok beğendiklerini söyleyen esnaflar ise, "Başkanımız bize seçim öncesinde burayı yapacağını söyledi. İnanmamıştık. Ama sanayi çarşımız güzel bir görünüme kavuştu" şeklinde konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 15:16:23
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 15:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?