19
Mayıs
2024
Pazar
SERDİVAN - SERDİVAN - SAKARYA

AKP'den dayanışma yemeği

AKPARTİ SERDİVAN İLÇEDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığı, partinin ilçedeki tüm organlarını yemekli toplantı ile bir araya getirdi. Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, hem dayanışmayı kuvvetlendirmek, hem de çalışmalar konusunda tüm ilçe parti organlarını bilgilendirerek, fikir alış verişinde bulunmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Serdivan Çiftlik Izgarada toplanan yemekte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Emre Erdoğmuş ve gençlik kolları yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Göler ve komisyon üyeleri, mahalle temsilcileri ile birlikte Ak Parti Serdivan İl Genel Meclisi ilçe temsilcileri Zekeriya Kestane ile Necati Cantimer, ve Belediye Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan İlçe Başkanı Osman Çelik, “12 Eylül’de ülkemiz tarihi bir sınav verecek. Yapılacak olan Anayasa oylaması ile ilgili yapacağımız çalışmaları komisyonlar olarak gözden geçirdik. Sandık komisyonları ve müşahitlerimizi atayarak gerekli bilgilendirme çalışmalarımı sürdürüyoruz” diyerek Anayasa Referandumu ile ilgili bilgiler verdi.

Çelik ayrıca “Bizler Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak ilçemizin tüm sorunları ile de bire bir ilgileniyoruz. Gökçeöreni dillerine dolayan bazıları gibi laf üretmiyor, çözüm için çalışıyoruz. İlçenin menfaatine kim bir taşı yerinden oynatıyorsa, siyasi partisine bakmadan onu başımıza taç yaparız. Ama gereksiz tartışmalara girmeyiz” dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar bugüne kadar 18 adet yeni semt parkı yaptıklarını, yaklaşık 5 bin 500 metre tutan Serdivan merkezi ile Kazımpaşa caddesi arasında bulunan yolu açarak, SEDAŞ’ın çalışmasının ardından asfalta hazır hale getirdiklerini, 40 bin ton asfalt için geçen hafta sonu Bahçelievler Mahallesi’nden stardı verdiklerini belirterek, “Seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Bundan sonra klasik parklar yerine konsept parklar yaparak halkımızın sosyal yaşantısına destek sağlayacağız. Alt yapısı tamamlanmış sokaklarımızı asfaltlayacağız. İlçemizin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayacak gelişmeleri de sırası geldikçe sizinle paylaşacağız’’ şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından yemek sohbet havasında devam etti.

AKPARTİ SERDİVAN İLÇEDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ
AKPARTİ SERDİVAN İLÇEDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ
AKPARTİ SERDİVAN İLÇEDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ
AKPARTİ SERDİVAN İLÇEDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 11:19:00
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 12:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?