24
Mayıs
2024
Cuma
SERDİVAN - SERDİVAN - SAKARYA

Alemdar projesini anlattı

SERDİVAN BELEDİYESİ İNŞAAT MALZEMECİLERİNİ BİR ARAYA TOPLAYACAK

Serdivan İlçesinde bulunan 23 inşaat malzemeleri satıcısı esnaf, Serdivan Belediyesi tarafından projelendirilen ticaret merkezi için bir araya geldi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Başkan Yardımcısı Fikret Bayhan'ın davetlisi olarak sabah kahvaltıda bir araya gelen inşaat malzemeleri satıcıları, belediye tarafından hazırlanan proje üzerinde görüşlerini ifade ettiler.

Başkan Alemdar, yasa gereği Büyükşehir Belediyesi tarafından bu konuda bir çalışma başlatıldığını ve inşaat malzemecileri için Bekirpaşa'da yer hazırlandığını ifade ederek, ''İlçemiz büyüme merkezinin tam ortasında yer alıyor. Buradaki esnafımızın Bekirpaşa'ya taşınmaması için çok gayret sarfettik. Bu amaçla ilçemizde uygun alanları araştırdık. Hem ulaşım ağının ortasında, hem de merkezin dışında en uygun yerleri belirledik. Bir de başkan yardımcımız Fikret Bayhan'ın denetiminde proje hazırladık. Burada hem proje üzerinde fikirlerinizi almak, hem de yol haritamızı belirlemek için toplandık'' dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Bayhan da proje ile ilgili teknik bilgiler verdi. Serdivan'da ticaret yapan inşaat malzemecilerinden gelen soruları cevaplayan Bayhan, projenin gelecek talepler doğrultusunda son şeklini alacağını söyledi.

İnşaat malzemeleri satıcıları, proje üzerinde inceleme yapmak ve projeyi hayata geçirmek için bir komisyon kurma kararı aldılar. Komisyonun en kısa zamanda toplanarak ticaret merkezi için nihai kararı vereceği belirtildi.

SERDİVAN BELEDİYESİ İNŞAAT MALZEMECİLERİNİ BİR ARAYA TOPLAYACAK
SERDİVAN BELEDİYESİ İNŞAAT MALZEMECİLERİNİ BİR ARAYA TOPLAYACAK
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 10:57:03
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 23:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?