18
Mayıs
2024
Cumartesi
SERDİVAN - SERDİVAN - SAKARYA

'Karne' coşkusu!

ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET VE KARNE SEVİNCİ

Sakarya Serdivan Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu'nda 2009-2010 öğretim yılının son gününde gerçekleştirilen "Mezuniyet ve Karne Töreni" renkli görüntülere sahne oldu.

Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu'nda düzenlenen "Mezuniyet ve Karne Töreni" saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğretmenler, veliler ve öğrenciler adına yapılan konuşmaların ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi ve kep atıldı. Daha sonra sınıflarına geçen öğrenciler bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini öğretmenlerinin elinden alarak okula ve öğretmenlerine veda ettiler.

Törende öğretmenler adına konuşan Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Dilek Vurallı; "Bizler, siz öğrencilerimizi, en yeni ve en ileri bilgilerle donattığımıza inanıyoruz. Okulumuzda sizleri yalnız eğitim öğretim alanında değil, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da çok yönlü yetişmenize özen gösterdik. Gelecekte seçeceğiniz meslekler ne olursa olsun çağdaş ve başarılı bireyler olarak ülkemizin ve toplumumuzun temel sorunları ile ilgilenen, bu konuda fikir üreten, topluma yön veren bireyler olmalısınız. Bizleri ve Bahçelievler Gazi mezunu olduğunuzu sakın unutmayın diyoruz." dedi.

Öğrenciler adına konuşan 8-D sınıfı öğrencisi Nurefşan Börekçioğlu, "Öncelikle bugüne kadar bize okulun tüm imkânlarını sunan Okul Müdürümüz Cumhur Karasu'ya, bizlerin geleceği için emek sarf eden bütün idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve saygıyla ellerinden öpüyoruz. Sevinçliyiz; çünkü hayat merdiveninde bir basamak daha yükseldik, ilköğretimi başarıyla bitirdik. Hüzünlüyüz; çünkü pek çok güzellikleri yaşadığımız okulumuzdan, her şeyimizi paylaştığımız arkadaşlarımızdan, bizden bilgi, sevgi ve desteklerini esirgemeyen öğretmen ve idarecilerimizden ayrılıyoruz. Bundan sonra Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu'nu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." dedi.

Veliler adına duygularını belirten Öğrenci Velisi Zeynep Zengin "Bugün kendimi hem sevinçli, hem de hüzünlü hissediyorum. Sekiz yılı geride bıraktık. Oysa daha dün gibiydi okula başladığınız ilk gün, küçücüktünüz, heyecanlıydınız. Biz sizlerden daha da heyecanlıydık. Sevgili mezun öğrenciler öğretmenleriniz size; Sekiz yıllık eğitim süreci içinde iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi, İnsanın ve insanlığın değerini, birbirinize karşı her zaman dürüst ve doğru olmayı kısacası vatana ve millete yararlı bireyler olmayı öğretti."diyerek konuşmasını sürdürdü.

Okul yaş kütüğüne isim çakılmasının ardından okul birincisi olan 8-C sınıfı öğrencisi Rıza Emre Köksal Okul Aile Birliği tarafından dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildi. Rıza Emre Köksal dizüstü bilgisayarını Okul Aile Birliği Başkanı Nuri Çeteci'nin elinden aldı.Tören, sekizinci sınıf öğrencilerimize sınıf öğretmenlerinin mezuniyet belgelerini vermesinin ardından öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla son buldu.

Okul Müdürü Cumhur Karasu ise yaptığı açıklamada başarılı bir öğretim yılı geçirdiklerini belirterek öğrencileri öğretim yılı içerisinde gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı, okul öğretmenlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Okuldan mezun olarak ayrılan sekizinci sınıf öğrencilerine de bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET VE KARNE SEVİNCİ
ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET VE KARNE SEVİNCİ
ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET VE KARNE SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 11:00:02
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 14:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?