22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇERKEZKÖY - TEKİRDAĞ

Banka fareleri yakalandı ama paralar kayıp

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi'nde bir banka şubesindeki müşteri temsilcisinin masasının üzerinde bulunan 12 bin 685 dolar, 9 bin 730 euro ile 7 bin 500 YTL’yi alarak kaçan hırsız güvenlik kamerasına takıldı. Görüntülerden yola çıkan polisin yakaladığı hırsız ve gözcüsü tutuklandı, ancak paralara henüz ulaşılamadı.

Olay, 3 gün önce İş Bankası Çerkezköy Şubesi'nde meydana geldi. Bankaya müşteri olarak gelen 17 yaşındaki A.G. ile 18 yaşındaki M.P., çalışanların bir anlık dalgınlığından yararlanarak müşteri temsilcisinin masasında bulunan paraları çalmak için harekete geçti. Paraları alarak dışarı çıkan A.G. ve kendisine gözcülük yapan M.P. hızla uzaklaştı.

Paraların çalındığını anlayan banka görevlileri hemen polise haber verdi. Bankaya gelen ekipler, güvenlik kamerasının görüntülerinden iki hırsızın poliste kaydı olan A.G. ve M.P. olduğunu belirledi. Kısa sürede yakalanan A.G. ve M.P. sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.



DHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 13:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?