22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇERKEZKÖY - TEKİRDAĞ

Soba faciası: 3 ölü

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı beldesinde, aynı aileden 3 kişi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Bahçelievler Mahallesi’nde Hasan (50) ve eşi Hüsniye (39) Kahya ile oğulları Hüseyin Kahya (17) uzun süre evden çıkmadı. Kahya ailesinin dışarı çıkmamasından endişelenen komşuları, ailenin kapısını çaldı ve cep telefonundan aradı.Telefona cevap verilmemesi üzerine eve giren komşuları, 3 kişiyi hareketsiz olarak buldu.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından öldüğü belirlenen Hasan, Hüsniye ve Hüseyin Kahya’nın cesetlerini Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

AA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2007 Pazar 18:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fikret IP: 81.215.80.xxx Tarih : 21.11.2007 15:17:30

Hüseyin"in Coğrafya derslerinde 2 sene emeğim olmuştur.Kötü haberin etkisinden hala kurtulmuş değilim.Çalışkan bir öğrenci,herşeyden önce çok iyi bir insandı.Sınıfında kara tahta da arkadaşlarının onun adına yazdıklarını,resmini ve yanındaki çicekleri görünce ben de birşeyler karaladım tahtaya; "Bazı şeylerin anlamını yitirdiği, Kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlar vardır. İşte tam da öyle bir zaman,öyle bir an. Çoğu zaman unuttuğumuz bir gerçeği hatırlattın giderken:ÖLÜMÜ! Sana bu sınıfta,bu sıralarda çok emeğim geçti, Oysa sana Coğrafya ne gerekti! Yaşasaydın yeterdi! Erken gittin ÇOCUK! Gönlümüzü acıtarak,kanatarak gittin!... Gitme deseydik dinler miydin? Peki şimdi gel desek?... Aslında herşey boş ne desek... Kalbimiz kırık,gönlümüz buruk... Çok erken gittin ÇOCUK!!!""