18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇERKEZKÖY - TEKİRDAĞ

Uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda, 23 kilo eroin ile birlikte binlerce kaçak elektronik eşya ve Sağlık Bakanlığı izni olmayan hormon ve hayvansal ilaç ele geçirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Çerkezköy Tepe Emlak konutları mevkiinde gerçekleştirilen operasyonda, 34 VD 3650 plakalı Fiat Palio marka aracın bagajında spor çantası içerisine gizlenmiş piyasa değeri 230 bin euro olan, 44 paket eroin ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan A.K, M.E.K ve A.K isimli 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca, yine Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Çerkezköy’ün Kızılpınar Beldesi’nde kullanılmayan bir yağ fabrikasına yapılan operasyon sonucunda da, Hollanda plakalı bir TIR’a yüklenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 1 milyon YTL olan 8 bin 64 adet kaçak elektronik eşya ile 2 bin 840 kutu izinsiz hormon ve hayvansal ilaç ele geçirildi. Olayla ilgili 13 şüpheli şahıs yakalanırken, S.P, M.G, A.A, S.P, E.Ç ve S.S isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıslar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2005 Pazartesi 20:08:21
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?