19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

120 liralık yardım izdihamı

120 LİRALIK YARDIM İZDİHAMA NEDEN OLDU

Çorlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 2 bin kişiye dağıtılacağı açıklanan 120 TL izdihama neden oldu. Yüzlerce kişi para dağıtımı yapılan binanın önüne akın edince devreye polis ekipleri girdi.

Çorlu Kaymakamlığı bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı her bayram öncesinde olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de belirlenen ihtiyaç sahiplerine nakdi yardımda bulundu. Manzara her bayram öncesi yaşanan ile aynı olup, izdiham yaşanınca devreye Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri girdi. Yardımın dağıtıldığı Zübeyde Hanım Parkı bahçesindeki binanın kapısını tutan polisler ile vatandaşlar arasında zaman zaman itiş kakış da yaşandı. Yardım alabilmek için gelen kişilerin düzenli sıraya

girmesini isteyen polisler ile bina önünde saatlerdir beklediklerini öne süren vatandaşlar arasında tartışmalar da meydana geldi. İzdihama ve her türlü kargaşaya rağmen 120 liralık yardımı alanlar mutlu bir şekilde evlerinin yolunu tutarken, alamayanlar ise bina önündeki bekleyişlerini sürdürdüler.

120 LİRALIK YARDIM İZDİHAMA NEDEN OLDU
120 LİRALIK YARDIM İZDİHAMA NEDEN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 23:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?