28
Mayıs
2024
Salı
ÇORLU - TEKİRDAĞ

2 kardeş, 20 gün arayla kalpten öldü

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi’nde 53 yaşındaki Mustafa Özbaykan, kamyonetinin içinde uyurken kalp krizi geçirerek öldü. Özbaykan’ın kardeşinin de 20 gün önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği bildirildi.

Çorlu Sebze ve Meyve Hali’nden yüklediği malları Perşembe Pazarına 34 YZE 91 plakalı kamyoneti ile götüren Mustafa Özbaykan, sebzeleri sahibine teslim ettikten sonra aracının içinde dinlenmek için uykuya daldı. Bir süre sonra Özbaykan’ı tanıyanlar, kamyonetin camına vurarak uyandırmak istedi. 

Mustafa Özbaykan, tüm çabalara rağmen uyanmayınca, ölmüş olabileceği şüphesi ile polise ve ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen ekipler kilitli olan kapıyı çilingire açtırdı. Daha sonra sağlık görevlileri tarafından muayene edilen Mustafa Özbaykan’ın ölmüş olduğu belirlendi.

Özbaykan’ın cesedi ambulansa konularak Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan otopside kamyonet sürücüsünün ölüm nedeninin kalp krizi olduğu anlaşıldı. Özbaykan’ın kardeşi Şerafettin Özbaykan’ın da, 20 gün önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 13:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?