28
Mayıs
2024
Salı
ÇORLU - TEKİRDAĞ

20 bin CD ele geçirildi

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından ilçe sınırları içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 20 bin CD ele geçirildi. Korsan CD'ler Belediye Başkanı Altan Ersin'in bindiği silindirle ezilerek imha edildi.
Çorlu Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptıkları denetimler sonucu ele geçirilen 20 bin dolayında korsan CD ve kaset belediye binası önünde etrafta toplanan onlarca meraklı vatandaşın gözleri önünde imha edildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin kaçakla mücadeleye önem verdiklerini dile getirerek, "Bu konunun üzerine büyük bir kararlılıkla gittik. İmha edeceğimiz CD'ler arasında vizyondaki yeni filmlerde var. Kurallı belediyeciliği herkesin gözü önünde icra ediyoruz. CD'leri silindirle ezdikten sonra kaloriferimizde yakacağız. Artık çevremizdeki her şey kurallı olacak" dedi.
Konuşmasının ardından silindire binen Başkan Ersin, yerdeki binlerce korsan CD ve kasetin üzerinden defalarca geçti. Etrafta toplanan meraklı vatandaşlar olan biteni izlerken, bir yandan da alkışlamayı ihmal etmedi.
Silindirle ezilen korsan CD'ler daha sonra çuvallara doldurularak yakılmak üzere kazan dairesine götürüldü.
.
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2006 Çarşamba 17:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?