19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

2004'ün son meclis toplantısı yapıldı

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin başkanlığında, 2004 yılının son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen olağanüstü meclis toplantısında, belediyenin 2005 yılındaki yatırım programı meclis üyelerinin görüşüne sunuldu. Çorlu’nun içme suyu sıkıntısı sebebiyle Istıranca’da yer alan Kömürköy ve Kızılağaç derelerine baraj yapılarak suyun Çorlu’ya getirilmesi projesi konusunda üyelerden yetki isteyen Başkan Ersin, "Bu konu hayati önem taşıyor. Çorlu’nun kısa süre içerisinde içme suyu tükenecek bu yüzden bizde böyle bir proje geliştirdik" dedi. Bu proje katılan tüm meclis üyeleri tarafından kabul gördü.
Meclis toplantısında Cumhuriyet Parkı, yeni otogar binası, yeni hal binası, yeni itfaiye binası Atakent Kültür ve Ticaret Merkezi, kamyon garajı gibi alanların yeniden yapılması konusunda da Meclis üyelerinden yetki istendi. Toplantıya katılan meclis üyeleri tüm kararları oy birliği ile onayladı. Başkan Ersin, Çorlu’da önümüzdeki yıl içerisinde otogar, hal binası, itfaiye binası kamyon garajı gibi alanların baştan sona yenileceğini ifade etti.

2004 yılının son meclis toplantısında, ayrıca belediye bünyesinde biri yatırımcı diğeri sosyal amaçlı 2 şirket kurulması, plan tadilatlarının görüşülmesi, fasıllar arası aktarma konuları, belediyece verilen hizmetlerden alınan ücret tarifesinin yeniden belirlenmesi ve sözleşmeli avukat çalıştırılması gibi konular görüşülerek yine oy birliğiyle karara bağlandı.

Çorlu-İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 15:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?