17
Mayıs
2024
Cuma
ÇORLU - TEKİRDAĞ

3 bin çocuk, bu adama emanet

33 yaşındaki Murat Kılınç tarafından kaçırılan 17 yaşındaki Zeynep’in ailesi, kızlarının tehditle evliliğe zorlandığını söyleyerek, ‘Kızımızı geri istiyoruz’ dedi.

Murat Kılınç’ın sahibi olduğu şirketin bir yetkilisi ise, ‘İddialar çok çirkin. Şirket olarak 3 bin öğrenci taşıyoruz. Çirkin yayınlar için 4 avukatımız dava açacak’ diye konuştu.

BAYRAM tatilini geçirmek için Çorlu’dan İstanbul’a gelirken, kendisinden 16 yaş büyük Murat Kılınç tarafından kaçırılan 17 yaşındaki Zeynep Sağıroğlu henüz bulunamadı. Polis ve jandarma, Zeynep Sağıroğlu’nu 18 gün önce okul arkadaşlarının gözleri önünde yol ortasında kaçıran 33 yaşındaki Murat Kılınç’ı her yerde arıyor. Çoğu üniversite öğrencilerinin gittiği bir bilardo salonu sahibi Şanlıurfa doğumlu Kılınç’ın yakalanması için polis ve jandarma araştırmalarını sürdürüyor.

Zeynep’in anne-babası, kızlarının evlenmesine asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Murat Kılınç’ın yakınları ise anlaşacaklarını ve yakında düğünleri olacağını belirtiyor.

Ayşe Sağıroğlu, kızının telefonda ‘Zorla kaçırıldım ama sevdiğimi anladım, vekalet gönderin biz evleneceğiz’ şeklindeki sözleri için, ‘Sesini duymak, yüzünü görmek istemediği bir kişiyle evlenmeyi düşünmesi normal şartlarda mümkün değil. Kesinlikle tehdit altında ve korktuğu için bunları söylüyor. Kızımızı biz iyi tanırız. Nasıl bir ruh halinde olduğunu tahmin etmek güç değil. Biz aile olarak, kızımızın bu şekilde evlenmesine onay vermiyoruz. Kızımızı geri istiyoruz ve alacağız’ diye konuştu.

Polise her türlü bilgi ve fotoğrafı vermelerine rağmen aradan geçen iki haftada hayattaki tek varlıkları kızlarını bulamayan Zeynep’in annesi Ayşe Sağıroğlu, ‘Bizim yerimizde başka bir ailesi olsaydı kan gövdeyi götürürdü. Biz polise ve adalete sığındık. Ne olursa olsun kızımı onlardan geri alacağız. Suçlular da adalete hesap verecek’ dedi.

Saygın bir işadamıymış!

MURAT Kılınç’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Kılınçsoy Turizm’den bir yetkili şunları söyledi: ‘İddialar çok çirkin. Murat Bey tanınan, bilinen, sevilen çok düzgün bir insandır. Murat Bey’in Zeynep Hanım’la daha önce bir arkadaşlığı vardı. Hakkındaki ‘Evli, 8 çocuğu var, daha önce kadın kaldırdı ve suçlu bulundu’ gibi çirkin iddialara yer veren yayıncılar için şirketin 4 avukatı dava açacak. Sicilinde en ufak bir leke yok. 250 kişiye ekmek veren iyi bir işadamıdır. Şirket olarak camiada bir ismimiz var. 3 bin öğrenci taşıyoruz. Gidin sorun Murat Bey nasıl bir insan size anlatsınlar. Bu iş tatlıya bağlanacak ve yakında düğünümüz olacak. Herkes yaptığıyla kalacak.’
istanbul
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2004 Salı 10:06:13
Güncelleme :1 Aralık 2004 Çarşamba 14:37:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?