25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

5 yıldızlı hizmet

ÇORLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDEN 5 YILDIZLI HİZMET

Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yeni yerine taşındı. Altı katlı yeni binada hizmet vermeye başlayan sağlık merkezinde, bir önceki hizmet binasında 13 olan ünite sayısı 20'ye çıkarıldı.

Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nin yeni binasıyla ilgili bilgi veren Başhekim Müşfik Dündar, sabah 08:00`den gece 23:00`e kadar hizmet veren merkezin aylık ortalama 10 bin hasta hedefi olduğunu söyledi.

Altı katlı, modern ve her türlü ihtiyaca cevap verebilecek yeni binaya taşındıklarını anlatan Dündar, şöyle konuştu: "Merkezimize çene cerrahı atandığı zaman ameliyathane kurabiliriz. Hizmetlerimiz ve hekim sayımız önceki yerimize göre arttı, ilerleyen dönemde daha da artacak. Bölge diş hastanesi olabilecek düzeyde bir binaya taşındık."

Sağlık merkezine ameliyathane kurup engelli vatandaşların genel anestezi ile tedavilerini yapmak istediklerini anlatan Dündar; şunları söyledi: "Bölgemizde bu hizmeti veren başka bir yer yok. Engelli vatandaşlarımız İstanbul`a taşınıyor. Şu an ameliyat ve cerrahi işlemler haricinde dişle ilgili her şey merkezimizde yapılabiliyor."

2008 yılında Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin 53 bin hastaya hizmet verdiğini anlatan Dündar, sözlerini şöyle tamamladı: "2009 yılında hizmet verdiğimiz hasta sayısı yüzde 60'lık artışla 87 bine yükseldi. 2010 yılında 120 bin hastaya hizmet vermeyi hedefliyoruz. Aylık ortalama 10 bin rakamına ulaşmak istiyoruz. Merkezimiz günde 15 bin hastaya hizmet verecek şekilde hazırlandı."

ÇORLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDEN 5 YILDIZLI HİZMET
ÇORLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDEN 5 YILDIZLI HİZMET
ÇORLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDEN 5 YILDIZLI HİZMET
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:39:00
Güncelleme :22 Ocak 2010 Cuma 00:08:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?