30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

6 aylık eşini öldürdü

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde 59 yaşındaki Necip Kaplan, 6 ay önce evlendiği eşi 42 yaşındaki Necla Kaplan’ı, yolda başka bir erkekle konuşurken görünce bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün akşam saatlerinde Nusratiye Mahallesi Dobruca Sokak üzerindeki Dobruca Sitesi önünde meydana geldi. İlk eşi 6 yıl önce ölen ve 6 ay önce 2 çocuk annesi Necla Kaplan ile evlenen emekli 3 çocuk babası Necip Kaplan, 3 hafta önce eşi ile tartıştı. Bunun üzerine evden ayrılan Necip Kaplan eve dönmedi ve yakınlarının yanında kaldı.

Dün akşam yolda yürüyen Necip Kaplan, eşi Necla Kaplan’ı bir erkekle konuşurken gördü. Erkek ayrıldıktan sonra eşinin yanına giden Necip Kaplan tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Necip Kaplan, cebinde bulunan bıçağı çıkararak eşini karnından ve boğazından bıçakladı. Ardından da olay yerine gelen polis ekibine teslim oldu.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Çevredekilerin haber vermesiyle kısa sürede gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Necla Kaplan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Necla Kaplan’ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Polise verdiği ifadesinde eşini bir erkekle sohbet ederken gördüğünü belirten Necip Kaplan şunları anlattı:

"Annemin mezarına ziyarete giderken sokak üzerinde eşimi yanında bir erkekle gördüm. Erkek bir süre sonra giderken ben de eşimin yanına gittim ve kim olduğunu sordum. Eşim de akrabası olduğunu söyledi. Ben de niçin bu akrabasını tanımadığımı sorunca beni terslemeye başladı. Zaten son günlerde cep telefonu ile evde sessiz bir şekilde konuşuyordu ve benim yanımda telefonu çaldığında hemen meşgule alıyordu. Bunun içinde aramızda tartışma çıkmıştı. Yine tartıştık ve bıçakladım."

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

...
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2011 Cuma 18:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?