19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Aileler Bizlere Yardımcı Olsun

Çorlu`da geçtiğimiz günlerde okul önlerinde yaşanan iki ayrı kavga olayı neticesinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünce Çorlu`da ki tüm okulların müdür ve müdür yardımcılarının katılımları ile toplantı yapıldı. Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen toplantı da en çok sıkıntı okul önlerine gelen öğrencileri rahatsız eden ancak o okulun öğrencisi olmayan kişiler konusunda tedbir alınması istendi. Okul yöneticileri bu konuda ki sıkıntıları tartıştılar.

Toplantı sonrasında konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Fidan; “Okul önlerinde bazı sıkıntıların yaşandığını ve son günlerde bunun arttığını gözlemliyorduk. Okul müdürleri ile toplanarak bu sıkıntıları yerinde tespit ettik. Yapılan tespitler neticesinde gereken önlemi alacağız ve güvenlik tedbirlerini arttıracağız” dedi.

Öğrencilerin de bu konuda duyarlı davranmalarını isteyen İlçe Emniyet Müdürü Fidan; “Öğrenciler okulları önlerinde gördükleri ve şüphelendikleri şahısları hiç tereddüt etmeden 155 Polis İmdat telefonunu arayarak bildirsinler. Eğer 155 arandığı zaman 3 dakika gibi kısa bir sürede olay yerine en yakın ekip sevk edilir ve gereken müdahale yapılır” dedi.

Bu tür konularda anne ve babalara da büyük görevler düştüğünü kaydeden Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Fidan; “Çocuklarının herhangi bir olay ile karşı karşıya kaldığında hiç çekinmeden Çarşı Polis Merkezine ya da İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurabilirler. Anne ve babalar gelip sorunları bize aktardığı zaman biz yardımcı oluruz. Böylelikle bizlerde okullarda ki olaylara meydan vermemiş oluruz. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak okul giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde alınan tedbirleri arttıracağız. Bu konuda tüm velilerin gönlü rahat olsun” dedi
Serdar Şahin - Çorlu İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 00:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?