27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Alacak-verecek savaşı

Çorlu'da iki esnaf arasında alacak verecek meselesi yüzünden başlayan tartışma kanlı bitti. Öfkesine hakim olamayan kahvehane işletmecisi, tartıştığı esnafı tüfekle omzundan yaraladı.

Şehit Pilot Ulaş Türk Caddesi üzerinde yer alan Tunç Kuruyemiş adlı iş yerine gelen ve aynı cadde üzerinde yer alan bir kahvehanenin işletmecisi olduğu belirtilen N.B., ile kuruyemişçi M.T., arasında tartışma çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre alkollü olduğu iddia edilen N.B., tartışmanın üzerine dükkandan ayrıldı ve bir süre sonra elinde av tüfeğiyle geri geldi.

İçeride alışveriş yapan 10 yaşındaki C.O. adlı çocuğa da aldırış etmeden tezgahın arkasında bulunan M.T.`ye tüfeğini doğrultan N.B., 1 el ateş ederek dükkandan hızla uzaklaştı. Çevreden yetişen diğer esnaflar tarafından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan M.T., tedavi altına alınırken 10 yaşındaki C.O., olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Olayın tek görgü tanığı olan küçük bir çocuk ise yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Polis, olayın ardından kayıplara karışan N.B.`nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 17:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?