18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Armut dibine düştü

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde geçtiğimiz gün sona eren Yıldız Kızlar Basketbol İl Şampiyonası’na damgasını vuran Kartalspor oyuncusu Zeynep Hazal Demirel, başarısıyla dikkat çekti.

Geçtiğimiz ay içinde gerçekleştirilen Genç Bayanlar Voleybol İl Şampiyonası’nda da mücadele veren Zeynep Hazal, ardından da Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası’nda forma giydi. Takımının şampiyonluğa ulaşmasında büyük katkısı olan Zeynep Hazal, bölge şampiyonası için 18-22 Nisan tarihinde Çanakkale’de takımı Kartalspor’un başarısı için ter dökecek. Çorlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel’in kızı olan Zeynep Hazal Demirel’in annesi Aysun Demirel atletizm, babası Feridun Demirel de gençlik yıllarında amatör olarak futbol ve güreş sporlarıyla ilgilendi. Demirel ailesinin kızları Zeynep Hazal da basketbolcu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 Amacının takımının başarısına katkı sağlamak olduğunu ifade eden 15 yaşındaki Zeynep, "Çorlu’da yakaladığımız başarıyı Çanakkale’de de sürdürmek maksadındayız. Bunun için ekip olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. Takımımızı ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek gayesindeyiz" dedi. Zeynep Hazal Demirel geçtiğimiz yıllarda da Çorlu’da düzenlenen sporcular gecesinde "yılın sporcusu" seçilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 16:37:56
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 16:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?