16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Aşırı doz ölümü çeteyi ortaya çıkardı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bir kişinin aşırı dozdan ölümü, uyuşturucu çetesini ortaya çıkardı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişinin aşırı dozda uyuşturucudan ölümü üzerine düzenlenen operasyonda yakalanan 6 kişi, tutuklandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çorlu'da bir evde aşırı dozda uyuşturucu alan Bayram Bayrak (34), komaya girerek öldü.

Bir arkadaşı, Bayrak'ın cesedini, Hatip Mahallesi Aziz Ağa Sokak'ta çalılıkların arasında bıraktı.

Vatandaşların görerek durumu polise bildirmesi üzerine ceset, Çorlu Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan incelemede, Bayrak'ın aşırı dozda uyuşturucudan öldüğü belirlendi.

Bayrak'ın en son yakın arkadaşı H.D. ile görüldüğünü belirleyen polis, H.D'nin evine düzenlediği baskında, içinde uyuşturucu parçacıkları bulunan birçok şırınga ele geçirdi.

Gözaltına alınan H.D'nin, Bayrak'ın aşırı dozda uyuşturucu aldığı için öldüğünü, sabaha karşı sürükleyerek çalılıklara bıraktığını, uyuşturucuyu Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan E.Ç'den temin ettiğini söylediği bildirildi.

Bu bilgi üzerine alıcı gibi davranarak E.Ç. ile bağlantı kuran polis, zanlıyı suçüstü yakaladı.

Operasyonda, uyuşturucu kullandığı ve sattığı belirlenen S.Ç, O.Ü, C.K, T.Ö. de gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Cumhuriyet Savcılığa sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece ''taksirle ölüme sebebiyet verme'', ''uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma'', ''uyuşturucu madde için yer temin
etme'', ''uyuşturucu madde ticareti yapma ve nakletme'' suçlarından tutuklanarak Çorlu Cezaevine konuldu.

AA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 17:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?