18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Atatürk'ü Anma Yürüyüşü'ne 3 bin kişi katıldı

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik Koşusu ve Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü düzenlendi.

Çorlu Gima önünden başlayıp Atatürk Meydanı’nda sona eren Gençlik Koşusu ve Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü’ne 3 bin dolayında kişi katıldı. Yürüyüş öncesi gençlik koşusu yapılırken, koşuda küçük kızlar kategorisinde dereceye giren Esra Kesmeli, Gaye Korkmaz ve Ece Yorganlı madalyalarını Çorlu İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Ulutaş, genç kızlar kategorisinde dereceye giren Güllü Alabay, Sibel Can ve Aynur Coşkun’un madalyalarını Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Fidan, küçük erkekler kategorisinde dereceye giren Süleyman Kuşlu, Erdi Topçu ve Kaan Önal’`a madalyalarını AKP Çorlu İlçe Başkanı Selman Aydın ve genç erkekler kategorisinde dereceye giren Dursun Kısa, Mehmet Aydın ve Ahmet Ceylan’a madalyalarını ise Marmaracık Belde Belediye Başkanı Hüseyin Bulut verdi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği Gençlik Koşusu ve Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü, Atatürk heykeli önünde düzenlenen tören ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 17:35:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bir öğretmen IP: 81.215.91.xxx Tarih : 17.05.2005 14:18:25
insanları zorla yürüyüşe çağırıp sonrada nekadar cok katılım oldu dıyen eğitimcileri ve gazetecılerı kınıyorum