19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Başkan Halk Gününde Dertleri ve İstekleri Dinliyor

        Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin tarafından her hafta Çorlu Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen halk gününe katılan vatandaşlar kimi zaman dertlerini anlatıyor kimi zaman da isteklerini sıralıyor.
        Son olarak düzenlenen halk meclisine katılan ve Başkan Ersin`den iş isteyen iki elide özürlü olan 36 yaşında ki Adem Akcan Belediye Başkanı Altan Ersin`e çocukluğunda iki kolunun da yandığını ve ellerini kaybettiğini söyleyerek; “O günden bu yana yaşadığıma şükrediyorum. 36 yaşındayım, bu yıl okula yeni başlayan bir oğlum var.
Daha önceleri fabrikada çalışıyordum ancak işten çıkardılar. Ben ise ekmek paramı çalışarak alın terimle kazanmak istiyorum. İşsiz bir şekilde ne yapacağımı düşünürken aklıma Belediye ve Belediye Başkanımız geldi. Bu yüzden buraya geldim ve sizden iş istiyorum” dedi.
Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin`de bu görevde Çorlu halkını isteklerini yerine getirmek için bulunduklarını kaydederek; “Adem Akcan`ın bu isteğini saygıyla karşılıyor ve kendisini bu çalışma azminden dolayı tebrik ediyorum. Kendisine en kısa sürede bir işe yerleştirme çabası içerisinde olacağız” dedi.
Serdar ŞAHİN - Çorlu
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2004 Salı 10:58:32
Güncelleme :17 Ekim 2004 Pazar 17:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?