23
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Başkan Hastalar İçin Yeni Yılda Yeni Böbrek Diledi

Çorlu Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezine gelerek hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin hastalara çiçek vererek durumlarını sordu ve böbrek hastalarına 2005 yılında yeni böbreklerine kavuşması temennisinde bulundu.

Dr. Necip Erşan`ın da yer aldığı ziyarette böbrek hastalarıyla ve servis çalışanları ile de bir süre sohbet eden Başkan Ersin hastalardan ve çalışanlardan Çorlu genelinde ki şikayetlerini de aldı. 2005 yılının tüm hastalara acil şifalar getirmesini de dileyen Başkan Ersin; “2005 yılı öncesinde yeni yıldan kimileri iş, kimileri ev ve araba kimileri de hayırlı bir kısmet diledi ben ise 2005 yılından sizler için yeni böbrek diliyorum” dedi.

Dr. Necip Erşan`den diyaliz merkezinin eksikleri ile ilgili olarak da bilgiler alan Başkan Ersin, Dr Erşan`ın hastaların tedavilerine düzenli olarak gidip gelebilmeleri için araç tahsisi istemini olumlu yanıtlayarak; “Bu konu ile ilgili olarak çalışmalara başlayalım ve dilediğiniz zamanlarda size bir araç tahsis edelim ve hastaların ulaşımında kolaylık sağlamış olalım” dedi.

Başkan Ersin`in ziyareti nedeniyle bir hayli sevinçli oldukları gözlenen böbrek hastaları da ziyaretlerin kendilerine moral kazandırdıklarını söylediler. Çorlu Devlet Hastanesinin 9 yatak kapasiteli hemodiyaliz merkezinde toplam 19 hastanın tedavi gördüğü kaydedildi.
Serdar Şahin - Çorlu İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2005 Pazartesi 23:54:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Anyone IP: 195.174.224.xxx Tarih : 18.06.2006 16:53:22
Dr Necip Erşan'ı çok seviyoruz