18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Bir kap sıcak yemek uğruna kuyruk

Ramazan ayının ilk iftarında çadır önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar zaman zaman aralarında ve yetkililerle tartışırken, çadır önünde bekleyen zabıtalar vatandaşları teker teker içeri aldılar. İftar saatine az bir zaman kala başlanan yemek dağıtımı nedeniyle ezan okunmasına rağmen dışarıda bekleyen bir sürü kişi kaldı ve birer birer içeri alınmaya devam etti.
 
Bin kişilik olan çadırda her akşam Çorlu Belediyesi tarafından iftar yemeği verilecek. Ayrıca çadırın bulunduğu alanda kurulan Ramazan Sokağında da vatandaşlar eski Ramazanları aratmayacak şekilde alışveriş imkanı bulacaklar.
 
Çorlu`da böyle bir uygulamanın ilk kez yapıldığını dile getiren ve ilk akşam vatandaşlar birlikte çadırda yemek yiyen Çorlu Belediye Başkanı Atlan Ersin; “Projelerimizi bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çorlu`da senelerden beri süregelen bir Ramazan Çadırı ve aşevi eksikliği bu eksikliği gidermek adına bazı çalışmalar yaptık. İlk olarak Ramazan Çadırını halkımızın hizmetine kazandırdık. Şimdi sıra aşevinde” dedi
Serdar Şahin
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2004 Pazar 14:59:28
Güncelleme :10 Kasım 2004 Çarşamba 16:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?