22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Birlikte yaşadığı kadını kamyondan attı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde, nikahsız olarak birlikte yaşadığı 29 yaşındaki Fatma Balcı'yı hareket halindeki kamyondan atan 32 yaşındaki Ünal Bilgin, daha sonra çocuğunu da yanına alarak kaçtı. Yaralanmayan Balcı'nın şikayeti üzerine Bilgin yakalanıp gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Çorlu Omurtak Caddesi üzerinde meydana geldi. 42 B 6581 plakalı kamyonuna, nikahsız eşi Fatma Balcı ve oğlu Berdan'ı bindiren Ünal Bilgin, onlara gezintiye çıktıklarını söyledi. Bir süre sonra, araları son zamanlarda açık olan Balcı ve Bilgin arasında yine tartışma çıktı.

Tartışma uzayınca sinirlerine hakim olamayan Ünal Bilgin, Fatma Balcı'yı haraket halindeki kamyondan eğilip kapıyı açtıktan sonra aşağıya itti. Bilgin, daha sonra oğluyla birlikte yoluna devam etti. Bunun üzerine hemen Cumhuriyet Polis Karakolu'na giden Fatma Balcı, eşinin kendisini kamyondan attığını ve oğlunu da kaçırdığını söyledi.

Polis ekipleri ise plakasını belirlediği kamyonu kısa sürede buldu ve Ünal Bilgin'i yakalayarak gözaltına aldı. Karakola getirilen eşinden şikayetçi olan Fatma Balcı, ifadesi alındıktan sonra çocuğunu da yanına alarak evine gitti. Gözaltında alınan Ünal Bilgin ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2007 Salı 11:36:59
Güncelleme :15 Mayıs 2007 Salı 12:35:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadiye ACAR IP: 88.227.13.xxx Tarih : 13.06.2007 19:46:40
ben mardinden insanlık dışı bır olaybu hıcmı acıma hıssıduymadın kendıne yapılmakıstemedıgınıye başkasına yaptınonunla beraber bencesenınde hayatta olmaman gerekırdı