20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Bulut'tan DHMİ Müdürü'ne ziyaret

Çorlu Belediye Başkan Vekili Mehmet Bulut ve meclis üyesi Hatmi Saydan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Çorlu Meydan Müdürü Alptekin Gedikli'yi ziyaret etti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Çorlu Meydan Müdürü Gedikli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her iki kurumun birlikteliği ve beraberliği örnek teşkil edecek niteliktedir. Birçok konularda fikir ve görev paylaşımı yapmaktayız. Başkanımızın bizlerin her zaman yanında olduğunun göstergesi olan bu ziyaretten kurum olarak memnun olduk" dedi.

Çorlu Belediye Başkan Vekili Mehmet Bulut ise, "Alptekin Gedikli'ye ziyarette bulunduk. Bizlere kısa bir gezinti yaptırdı. Meydan hakkında ve bazı birimler hakkında tanıtıcı bilgiler verdi. Meteoroloji kısmı ziyaretinde önümüzdeki günlerdeki hava durumu hakkında bilgilendirildik. Çok da iyi oldu, çünkü asfaltlama çalışmalarımız var. Ona göre ekiplerimiz çalışmalarını sıklaştırdı. İtfaiye ile zaten her yıl ortak protokolümüz var. Ekiplerimiz ortak çalışmalar ve eğitimler yapmakta. Bu da gösteriyor ki hizmet veren kurumların ortak çalışmalar içinde olması son derece gereklidir. Bu çalışmaların örnek olacak düzeyde olması bizler açısından sevindiricidir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 22:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?