18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu Albayını kaybetti

Çorlu Belediyesi eski başkan yardımcısı Emekli Topçu Kurmay Albay Turan Olcay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 57 yaşında vefat eden Olcay, düzenlenen askeri törenle Çorlu Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra Kurmay Albay olarak emekliye ayrılan Olcay, emeklilik döneminde Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın müdürlüğünü de üstlenmişti. Ardından siyasete atılan ve 1999-2004 yılları arasında Çorlu Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Emekli Topçu Kurmay Albay Turan Olcay, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Dört-D Millet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Çevresinde sıkı bir Galatasaray’lı olarak bilinen Olcay için, Çorlu Otogar Camii’nde askeri bir tören düzenlendi. Törene Çorlu Kaymakamı Mehmet Ali Ulutaş, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Hasan Iğsız, Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Olcay ile belediye başkanı olarak çalışan Çorlu Belediyesi Eski Başkanı Dr. Rauf Çetiner, siyasi partilerin ilçe başkanları, askeri erkan ve Olcay’ın yakınlarıyla çok sayıda seveni katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Olcay’ın naaşı, top arabasına konularak Çorlu Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 14:45:55
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 13:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?