22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu Belediyesi'nden çocuk şenliği

Çorlu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 23 Nisan Çocuk Şenlikleri'nin 4.'sü, 22 Nisan 2007 Pazar günü Havuzlar mevkiinde Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenecek etkinliklerle başlayacacak. 

23 Nisan akşamı ise fener alayının ardından Çorlu Belediyesi Otoparkı'nda Murat Başaran konseri düzenlenecek. 

22 Nisan 2007 günü başlayacak olan şenliklere Makedonya'nın Kumanova ve Bulgaristan'ın Tutrakan şehirlerinden gelecek olan öğrenciler ile Çorlu'dan yaklaşık 30 ilköğretim okulu öğrencisi katılacak.

 Langırt, futbol, basketbol, mendil kapmaca, engelli parkur, halat çekme, çuval, yoğurt yeme, kaşıkla yumurta taşıma ve şiir okuma yarışmaları; folklor, modern dans gösterileri ve konserlerin yer alacağı etkinliklerde binlerce öğrenci doyasıya eğlenecek. 

23 Nisan 2007 Pazartesi akşamı saat 20.00'de Çorlu Kapalı Spor Salonu önünden başlayacak olan fener alayı korteji Cumhuriyet Meydanı'nda son bulduktan sonra otopark alanına geçilecek. 

Otopark alanında ünlü şarkıcı Murat Başaran bir konser verecek.
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, "Bu yıl çocuk şenliklerimizin 4.'sünü gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda binlerce öğrencimizin katıldığı şenlikler kapsamında bu yıl Makedonya ve Bulgaristan'dan da misafirlerimiz var. Gençlerimizin birbirleriyle kaynaşmasını ve ülkeler arası dostluk temellerinin atılmasını hedeflediğimiz bu etkinliklerimiz kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gecesi Murat Başaran'ın sahne alacağı bir de konser düzenleyeceğiz. Bu festival ile çocuklarımıza unutamayacakları bir bayram yaşatmayı hedefliyoruz" dedi.
İha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2007 Çarşamba 01:47:10
Güncelleme :15 Mayıs 2007 Salı 12:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?