18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu HSBC'de panik

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde bulunan HSBC Bank önünde fark edilen şüpheli paket paniğe neden oldu. Şüpheli görülen paketin içinden oyuncak kedi çıktı.

Edinilen bilgilere göre, dün saat 15.30 sıralarında bankanın güvenlik görevlisi tarafından banka girişinde yer alan ATM Makinesi üzerinde fark edilen şüpheli paket kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu. Güvenlik görevlisinin ve banka yetkililerinin 155 Polis İmdat telefonuna bilgi vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri banka çalışanları ve içeride yer alan müşterileri dışarıya çıkardı. Ne olduğunu anlayamayan ve kısa süreli panik yaşayan müşterilerle banka çalışanlarının dışarıda beklediği anda polis ekipleri tarafından banka şubesinin yer aldığı alanda güvenlik çemberi oluşturuldu.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin olay yerine gelmesi ve paketi incelemesi ile korkulacak bir şey olmadığı anlaşıldı. Kutuyu açan polis ekipleri oyuncak bir kedi ile karşılaştı. Kargo kutusu içerisinden çıkan oyuncak kedinin dalgın bir müşteri tarafından unutulduğu düşünülürken, polis ekiplerinin gerekli incelemeyi yapıp tutanaklarını tutmasının ardından banka çalışanları ve müşterileri yeniden banka içerisine alınarak çalışmaya devam edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 11:02:00
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 12:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?