18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu il mi oluyor?

Çorlu İlçesi’nde faaliyette bulunan ve başkanlığını İsmail Tonguç’un yaptığı Çorlu İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD), Çorlu’nun il olması yönünde ilk adımı attı.

İlk olarak Çorlu Kaymakamı Mehmet Ali Uultaş ile görüşen ÇİSAD Başkanı Tonguç ve
Üyeleri, bu kez de 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Hasan Iğsız’ı makamında ziyaret ederek konu ile ilgili düşüncelerini aktardı. Ziyarette Çorlu’nun daha modern ve refah bir hal alması, sorunlarının daha kolay ve çabuk halledilebilmesi için il olması gerektiğini Korgeneral Hasan Iğsız’a aktardıklarını ifade eden ÇİSAD Başkanı İsmail Tonguç, "Paşamız görüşlerimizi müsbet karşıladı. Çorlu’nun il olma konusunda her türlü kişisel imkanlarını kullanarak destek sözü vermiştir" dedi.

Çorlu’nun il olmasının gerçekten büyük önem arzettiğini de belirten ÇİSAD Başkanı İsmail Tonguç, "Bu konuda ilk adımı atan birilerinin çıkması gerektiğini ve bunun için geç bile kalındığını düşünerek konu ile ilgili görüşmelerimizi başlattık. İlk olarak kaymakamımızla görüştük. Ardından Kolordu ve Garnizon Komutanımızla görüştük. Bundan sonra da belediye başkanımız başta olmak üzere diğer sivil toplum örgütleri ile kamu kurum ve kuruluşları ile görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Çorlu’nun il olması yönünde ne gerekiyorsa yapacağız ve tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz" diye konuştu.

çorlu
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 12:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?