18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu Vatan Hastanesi'nden SSK'lıya müjde

SSK’lı hastaların özel hastanelerde muayene edilmesinin yürürlüğe girmesinin ardından Trakya’da anlaşma imzalanan tek hastane olarak Çorlu Vatan Hastanesi belirlendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çorlu Vatan Hastanesi Genel Müdürü Dr. Fırat Dayanıklı, "Çorlu Vatan Hastanesi’nin SSK ile yaptığı antlaşma sayesinde artık SSK’lılar da hastanemizden ücretsiz hizmet alabilecek. SSK’lı hastalar, kadın doğum, genel cerrahi ve ortopedi dallarında SSK karnesi ve vizite kağıdıyla direkt (sevksiz) hastaneye başvurabilecek. Ayakta tanı ve tedavinin yanı sıra ameliyat da olabilecekler" dedi.

Dayanıklı, "Uzman hekim sevkiyle ücretsiz röntgen, ultrasonografi, renkli dopler, mamografi, ekokardiyografi (kalp ultrasonu), efor testi, holter gibi pek çok testleri yaptırabilecekler. Çorlu Vatan Hastanesi bu hizmeti Trakya’da ilk olarak devreye sokan kurum niteliğinde. Tüm
hastalarımıza gösterdiğimiz ilgi, şefkat, özen ve güler yüzlü hizmeti SSK’lı hastalar için de sunacağız. SSK’lı hastalar, bundan böyle kuyruklarda beklemeyecek" diye konuştu.

Sağlık hizmetinden dolayı ilgililere ve bu hizmetin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden SSK’lı Osman Kara, "Bu hizmetin yararlı olacağını düşünüyorum ve devamını diliyorum. Bugün SSK’lı olmama rağmen özel hastaneye geldim, herhangi bir güçlükle karşılaşmadım. Türkiye çapında daha yaygın hale gelmesini istiyorum. Daha önceleri ilaç alma konusunda zahmetler vardı. Muayene olurken de yığılmalar oluyor, sıra münakaşaları yaşanıyordu" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2005 Çarşamba 17:41:39
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 13:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?