24
Mayıs
2024
Cuma
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu`da 2. Zeynep Vakası

Çorlu`da yaşanan üniversite öğrencisi Zeynep`in Ramazan Bayramında ailesine gitmek üzereyken arkadaşlarının yanından zorla alınarak kaçırılması hafızalardan henüz silinmeden Çorlu`da bir başka benzer olay daha yaşandı.

Kız kardeşi 18 yaşında ki G.G`nin (Gülşen Gülümser) kaçırıldığını iddia eden ağabey Refik Gülümser; “Kurban Bayramının 1. günü kız kardeşim G. (Gülşen) hemen bitişik köyde yer alan ablası Sibel B.`yi ziyaret etmek üzere yaya olarak evden ayrıldı. Ablamız Sibel B`nin evine 100 metre kala kardeşimin G.S (Gökhan Sevimli) ve arkadaşları tarafından 34 PTV 23 plakalı arabaya zorla bindirildiğini öğrendik” dedi.

G.S isimli şahıs tarafından kız kardeşinin 6 ay kadar önce de kaçırıldığını ifade eden ağabey Refik Gülümser; “O olaydan bir süre sonra kız kardeşimize kavuştuk. Olay mahkemeye aksettirdik. G.S (Gökhan Sevimli) isimli kişi kefaletle serbest kaldı. Kurban Bayramının 1. günü gerçekleştirilen kaçırma olayının hemen ardından yine mahkemesi vardı. O tarihten bu yana kendisinden hiçbir şekilde haber alamadık. Ailece perişan durumdayız” dedi.

Kız kardeşi Gülşen`in hayatından endişe duyduklarını da sözlerine ekleyen Refik Gülümser; “Kardeşimin bir an evvel bulunmasını istiyorum. Ailemizin çektiği acıların artık dinmesini istiyorum” dedi.
Bülent Fidan - ÇORLU
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2005 Salı 20:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?