23
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu'da kablolar yeraltından geçecek

TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, Çorlu’da görüntü kirliliğini engellemek amacıyla elektrik kablolarının bundan sonra yeraltından geçirileceğini söyledi.

Çorlu'yu güzel bir görünüme kavuşturmak amacında olduklarını ifade eden Erdoğan, "Çorlu hızla büyüyen bir kent ve Trakya bölgesinin en büyük yerleşim yeri. Biz de buraya TREDAŞ olarak gereken önemi gösterme çabası içerisindeyiz" dedi. Çorlu'da şu anda Omurtak Caddesi'nin Atatürk Heykeli ile Paşa Çeşmesi arasında kalan bölümünde elektrik tellerinin yeraltından geçtiğini belirten Ahmet Erdoğan, "Amacımız, imkanlar dahilinde öncelikli olarak ana caddelerde ve kademeli olarak diğer bölgelerde elektrik kablolarını yer altından geçirmek. Bu konu projelerimizin arasında yer alıyor" diye konuştu.

Serdar Şahin
Yayın Tarihi : 8 Mart 2005 Salı 20:56:12
Güncelleme :10 Nisan 2005 Pazar 12:35:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali özduran( inşaat mühendisi) IP: 85.99.122.xxx Tarih : 9.04.2005 21:20:42
Çok yerinde bir uygulama. Hem görüntü kirliliği yapıyor hemde ağaçların büyümesine engel oluyordu. Bir belediye başkanı şehrin güzelliğini estetiğini artırmak zorundadır. Üstelik temiz sanayiye ve çarpık sanayileşmenin önüne geçilmesi için çorluya yapıkışır bir organize sanayinin kurulmasına önderlik etmelidir. Önerler köyünü seymen köyünü belediye sınırları içine alarak çorlunun çevresindeki yerleşmeyi kontrol altına almalıdır.