19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu'da 'sıla' gecesi

Çorlu’da Atatürk Heykeli Meydanı’nda bulunan ŞMA Pastanesi’nin sahibi Müslüm Aksu, ilçede yaşayan Şanlıurfalı hemşehrilerini işyerinde düzenlediği sıra gecesinde buluşturdu.

ŞMA Pastanesi’nin alt katında yer alan özel olarak hazırlanmış şark köşesinde gerçekleşen geceye, Şanlıurfa’nın ünlü sıra geceleri ekibi olan Zekeriya Ünlü ve arkadaşları da konuk olarak katıldı. Konuklar arasında aslen Şanlıurfalı olan Çorlu Kaymakamı M. Ali Ulutaş, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Fidan, eski emniyet müdürü Ö. Ulvi Akcan, Çorlu’da bulunan Şanlıurfalı daire amirleri, müdürleri, savcı ve hakimler, iş adamı, esnaf ve sanayiciler de yer aldı.

Çorlu ŞMA Pastaneleri sahibi Müslüm Aksu’nun ücretsiz olarak hazırladığı sıra gecesinde konuklara Şanlıurfa’ya özgü çiğ köfte, katmer ve mırra da ikram edildi. Gece de konuklar birbirinden güzel türkülere de eşlik etti. Urfa’dan gelen ve sıra gecelerinin aranan ekibi olan Zekeriya Ünlü de zaman zaman Şanlıurfa, zaman zaman da Anadolu’nun diğer yörelerinden türküler seslendirdi.

çorlu
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 12:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet aksu IP: 212.175.115.xxx Tarih : 5.12.2007 13:05:02

müslüm aksu benim öz amcam olduğu için çok beğendim