22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Çorlu'dan Çanakkale'ye ücretsiz gezi

Tekirdağ'ın Çorlu Belediyesi, "Çorlu'dan Çanakkale'ye" adı altında ücretsiz olarak Çanakkale gezileri düzenliyor.

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şanlı tarihimizin en önemli savaşlarından biri olan Çanakkale Savaşı ile Türk milleti, işgal güçlerinin tüm olanaklarına karşı vatanı uğruna kanının son damlasına kadar mücadele etmiş ve bu savaş sonunda tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' diyerek haykırmıştır. Bu şanlı zaferle bir devir batarken, bir güneş doğmuştur. Bu güneş Mustafa Kemal Atatürk'tür. Onun eşsiz dehası ve kabiliyetleri sonucunda kazanılan mücadelenin ne kadar önemli olduğunu gelecek nesillerimize ve vatandaşlarımıza aktarabilmek ve anlatabilmek için Çorlu'dan Çanakkale'ye otobüs seferleri başlattık. Çanakkale gezilerimiz ücretsiz olup, tüm halkımızı şanlı tarihimizin altın sayfalarını yerinde görmeye ve anlamaya davet ediyoruz" dedi.

Çorlu Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Organizasyon Sorumluluğu bünyesinde yürütülen Çanakkale Gezileri için kayıt yaptırmak isteyenlerin Basın Yayın ve Organizasyon Sorumluluğu birimine müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilecekleri belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 11:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut güler IP: 88.238.29.xxx Tarih : 17.08.2007 19:52:50
sayın başkanımızım böyle güzel bir çalışma yaptığı için çok teşşekürler.fakat gezilerin nezaman yapılaçagınızdan haberimiz olmuyor.gezilerin ne zaman yapilaçagından haberimiz olursa daha iyi olur.bizlerde gezilere katıla biliriz......