19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Derede erkek cesedi

Çorlu'da 9 gündür kayıp olan bir kişi, Önerler Köyü Çukurçengel mevkiinde ölü olarak bulundu. Çürümeye yüz tutan şahsın cesedini, eşi terlik ve çakmağından teşhis etti.

Alınan bilgiye göre; Çorlu'ya bağlı Önerler Köyü Çukurçengel mevkiinde hayvan otlatan çoban, dere içerisinde bir cesedin olduğunu fark etti. Cesedi gören çoban, durumu hemen jandarmaya haber verdi. Olayı ihbar alan Çorlu İlçe Jandarma ekipleri, durumu nöbetçi cumhuriyet savcısına bildirerek kısa sürede olay yerine geldi. Cesedin derenin içinde olması nedeniyle Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibinden yardım istendi.

İtfaiye kurtarma ekiplerinin gelmesi ile ceset bulunduğu yerden çıkarıldı. Nöbetçi cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Yapılan araştırmanın ardından cesedin, Çorlu'daki evinden 5 Temmuz'da ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan Rahim Özcan'a (43) ait olabileceği ihtimali üzerine Özcan'ın eşine haber verildi. Jandarma ekipleri ceset üzerinden çıkan terlik ve çakmakları kadına gösterdi. Terlik ve çakmağın eşine ait olduğunu belirten kadın, cesedi teşhis etti. Cesedin Rahim Özcan'a ait olduğu belirlenirken, olayla ilgili inceleme sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 13:40:56
Güncelleme :21 Temmuz 2009 Salı 16:56:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?