27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

DP adayı sokak sokak geziyor

Demokrat Parti (DP) Çorlu Belediye Başkan adayı Ahmet Altay, seçim çalışmaları kapsamında Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerinde vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

DP'li başkan adayı Altay, seçim çalışmalarına Sağlık ve Yeşiltepe mahallerinde devam etti. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Altay, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Altay, "Yeniden aday olanlar 'Ben Çorlu'nun Kaderiyim' diyorlarmış, diğer başka bir aday ise tehdit eder gibi 'Biz olmazsak hizmet alamazsınız' diyorlar. Bu nasıl bir anlayıştır böyle onu anlamıyorum. Bütün bunlara rağmen bazıları utanmadan yeniden aday oluyorlar. Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe'ye ne sinema ne kütüphane yapmışlar, birde gelip buradan oy istiyorlar. Televizyonlara bir bakın, 3 partiden başka bir parti yok sanki bizleri susturmak istiyorlar. Biz yüreğimizi ortaya koyduk. Adım adım, sokak sokak gezmemizi de engelleyemezler. Çorlu'da doğdum, burada büyüdüm, kimse bize ambargo koyamaz" dedi.

25 sene önce buranın kanalizasyonunu ve su şebekesini kendilerinin yaptığını söyleyen Altay, "Şimdi 70-80 bin nüfuslu, 23 bin seçmenin olduğu bir yer, doğru düzgün yıllardır belediye hizmeti alınamamış. Vatandaşlar, su parası ödemek için Çorlu'ya gidiyor, yazık günahtır. Siz kenara çekilin deme zamanı geldi" diye konuştu.

Çorlu Belediyesi'nin gücü olduğunu, gelirleri olduğunu belirten Altay, "Sağlık Mahallesi'ne veya Yeşiltepe'ye bir park, bahçe bile yapmamışlar. Buraya seçildiğimiz takdirde her hizmeti getireceğiz. 29 Mart'ta bunlara ders verme zamanı geldi. Sağlık Mahallesi'ne ve Yeşiltepe'ye belediye şubesi açacağız. Çorlu Belediyesi bana bütçesini bile veremedi. Bunların hepsinin hesabını soracağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 21:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?