16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Fuhuş operasyonu

Çorlu'da fuhuş yapıldığı iddiasıyla baskın düzenlenen evde özel yapım gizli kamera sistemi bulundu. Apartman girişine kurulan kamera sistemi ile evdeki televizyondan apartmana kimin girdiğinin izlendiği ortaya çıktı. 

Çorlu'da Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi üzerindeki bir apartmanın 6. katında oturan İ.B.'nin (48) fuhuş yaptırdığı ve fuhuş yapılmasına yer sağladığı ihbarı üzerine Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından mahkeme kararıyla eve baskın yapıldı. Ev içerisinde arama yapan ve salondaki televizyonu açan polis ekipleri, ekrana apartmanın giriş kapısının görüntüleri gelince gizli kamera kurulduğunu tespit etti. Apartmanın giriş kapısı posta kutularının üzerine konulan gizli kamera ile gidip gelenlerin izlendiği anlaşıldı. 

Görüntülerin kaydedildiği düşünülen bilgisayar ile çok sayıda görüntü CD'ye ve video kasete incelenmek üzere el konuldu. Gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülen İ.B., sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 10:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şükran gündem IP: 81.214.133.xxx Tarih : 1.06.2007 23:08:21
emniyetimize sonsuz teşekkürler bu olayada ki suçluları kınıyorum...