20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

İlçe Gibi Belde

             Çorlu`ya bağlı Ulaş Beldesinde basın mensuplarına yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Ulaş Belde Belediye Başkanı Kenan Demiray 4 kilometre mesafede ki tüm ara sokakları kilitli parke taşları ile döşediklerini belirterek; “Beldenin alt yapı sorunun yağmur kanalları dahil olmak üzere tamamladık, tüm logarları yaptık. Algida firmasının katkılarıyla su deposuna caterpillar marka 110 kwa lık bir jeneratör aldık. Artık Ulaş 24 saat boyunca susuz kalmayacak” dedi.

             Ulaş halkına daha iyi hizmet verebilmek adına Beldeye Devlet Malzeme Ofisinden 170 milyar lira karşılığında çöp kamyonu ve itfaiye aracı aldıklarını da sözlerine ekleyen Ulaş Belde Belediye Başkanı Kenan Demiray; “Meclis kararı ile takdir ve teşekkür alan öğrencilerin Ulaş – Çorlu arasında ulaşımlarının ücretsiz yapılmasını kararlaştırdık. Böylece hem ailelere küçük de olsa birer katkı yapmış olmak istedik, hem de öğrenciler arasında ki rekabeti arttırarak başarıda pay sahibi olmak istedik” dedi.

            5 Bin nüfusu bulunan Belde`de vatandaşlar hallerinden oldukça memnun. Ne kanalizasyonlarından, ne yollarından ne de başkanlarından en ufak bir şikayetleri yok.

Serdar ŞAHİN - Çorlu
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 22:25:29
Güncelleme :4 Eylül 2004 Cumartesi 22:46:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?