19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

İlgi duyduğu kadının eşini öldürdü

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bir kişi, ilgi duyduğu kadının eşini öldürdü. Öldürülen şahsın, katil hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
 
Alınan bilgiye göre, Çorlu Reşadiye Mahallesi Eski Tekirdağ Caddesi Serdar Sokak`ta ikamet eden O.K, daha evvel kendisini ve eşi Z.K.’yı (20) rahatsız ettiği gerekçesiyle Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu E.G. (24) tarafından bıçaklandı. O.K, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. E.G.’nin, O.K.’nın eşi Z.K’ya ilgi duyduğu ancak karşılık bulamayınca aileyi tehdit etmeye başladığı öne sürüldü. Ö.K.’nın öldürülmeden yaklaşık bir hafta önce E.G. hakkında Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı`na suç duyurusunda bulunduğu belirlendi.
 
Z.K.’nın ifadesinde, uzaktan akrabaları olan E.G.’nin kendilerini bir süredir tehdit ettiğini ve konuyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, "Kapıyı kırarak eve girdi. Eşim kendisine engel olmak istedi. Bu sırada eşimi karnından ve boynundan bıçakladı" dediği öğrenildi.
 
Olayın ardından suç aleti bıçak ile birlikte yakalanan E.G Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 17:05:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?