22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORLU - TEKİRDAĞ

İş Garantili Kurslar Yoğun İlgi Görüyor

Çorlu Belediye binası arkasında yer alan otopark üzerine kurulan konteynerlar içerisinde kurulan dokuma ve örme makineleri ile kalifiye eleman olmak isteyen kişilere kurs veriliyor.

Kurslara olan ilginin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Çorlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gültekin Gölkenli; “İlk kursumuzu sabah ve öğle olmak üzere iki kur üzerinden gerçekleştirdik. İlk kursumuza katılan 30 kişiye önümüzde ki günlerde Belediye Başkanımız Altan Ersin tarafından sertifikaları verilecek. İlk bölümde yer alan kursiyerlerimizin tamamını işe yerleştirdik. İkinci kursumuza da ara vermeden başlayacağız. Bu kursları tamamlayan kişiler iş yerleri için adeta biçilmiş kaftan, aranılan eleman olacaklar” dedi.

Gezici eğitim merkezinde dokuma ve örme makine eğitimi yanı sıra overlok ve reçme eğitimi de verdiklerini ifade eden Gölkenli; “Kursumuzun iş garantili olması talepleri arttırıyor. Bu taleplere karşılık verebilmek için hiç ara vermeden ardı ardına kurslarımızı açmaya devam edeceğiz. Şimdilik sabit bir alanda yer alan konteynerımızı ilerleyen günlerde vatandaşın ayağına kadar götüreceğiz, mahallelerimizde de bu kurslarımızı açacağız” dedi.
Recep Karagöz - Çorlu
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2005 Pazar 20:25:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?