22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Katil zanlısı evlatlar Çorlu'da yakalandı

NEVŞEHİR’de yalnız yaşadığı evinde, vücudunun değişik bölgelerine aldığı 36 bıçak darbesiyle öldürülen ve daha sonra boğazı kesilen dönerci ustası Adnan S'nin katil zanlısı 2 oğlu Çorlu’da gözaltına alındı.

Lale Sanayi Sitesi'nde dönercilik yapan 57 yaşındaki Adnan S., 11 Mayıs günü Nevşehir Nar Caddesi üzerindeki yalnız yaşadığı evinde öldürülmüş olarak bulundu. Olayı araştıran Nevşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, komşularından en son Adnan S'nin iki oğluyla birlikte görüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler Ankara’nın Bala İlçesinde yaşayan 23 yaşındaki Hüseyin S. ve 18 yaşındaki Ömer S.’yi aramaya başladı. Soruşturma kapsamında iki kardeşin Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yaşayan anneleri 41 yaşındaki Ayten T’nin yanında olduğunu belirleyen ekipler, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. Polis ekipleri Çorlu'da anne Ayten T. ile oğulları Hüseyin ve Ömer S. gözaltına aldı.

İlk ifadelerinde çelişkili bilgiler veren anne ve iki oğlu, cinayet zanlısı olarak sorgulanmak üzere Nevşehir’e götürüldü.





Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2007 Salı 14:00:24
Güncelleme :15 Mayıs 2007 Salı 14:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?