27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Kemiksiz dere yatağını gezdi

Demokratik Sol Parti (DSP) Çorlu Belediye Başkan Adayı Erdoğan Kemiksiz, Nusratiye ve Kemalettin Mahallesi'nin dere yatağı kesimlerinde seçim çalışması yaptı.

Çorlu'da Sinop Mahallesi şeklindeki bilinen adıyla gecekondu tipindeki yapılaşmanın olduğu semti gezen başkan adayı Kemiksiz, seçildikleri takdirde hizmeti ilk önce buradan başlatacaklarını belirtti. Nusratiye Mahallesi ile Kemalettin Mahallesi'nin dere yatağı kesimlerinde seçim çalışması yapan Kemiksiz, "Yıllardır Sinop Mahallesini ihmal etmişler, bundan önceki belediye başkanlarını Allah bildiği gibi yapsın. Gezerken utanıyorum, kanalizasyonlar sokağa akıyor. Her yer çamur içinde, burası aynı bir tarla
durumunda, Güneydoğu'daki köylerden beter. Orada koltuklarında vicdanları nasıl rahat oturabilmişler merak ediyorum. Buraya bak Çorlu'da bir belediye olduğuna inan" dedi.

Çocukların ilgisiyle karşılaşan ve vatandaşlara broşürlerini dağıtan Kemiksiz, "İnsanlar karşılarında samimi aday istiyor, biz neysek oyuz. Rol yapmıyoruz, samimi ve içtenlikle halkımıza yaklaşıyoruz. Hizmete dış mahallelerden başlayacağız, hizmete buralardan başlayacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız, normal şartlarda bütün bunlara mesai yetmez. Fazla mesai yapacağız. Biz Çorlu'ya hizmet için geliyoruz, Yeşiltepe, Sağlık ve Sinop Mahallesi'nin önceliği var" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 12:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?