26
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Kılıç'ın oğlunun yemin töreni

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Gürler Kışlası'nda 325. kısa dönem askerlik yapan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlu Ahmet Şirvan Kılıç, düzenlenen törenle yemin etti.

Çorlu'daki Gürler Kışlası'nda, 15 Aralık 2008'de birliklerine teslim olan 325. kısa dönem erbaş ve erlerin yemin töreni yapıldı. 400 erbaş ve erin bulunduğu törende Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlu Ahmet Şirvan Kılıç da yemin etti. Düzenlenen yemin törenine aileler sabah erken saatlerde gelmeye başladı.

Törene Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, 5. Kolordu Komutanı Yaşar Cihansız, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkan Vekili Mehmet Bulut ve İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş katıldı. Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın yemin törenine katılma ihtimaline karşı tedbir alan polis ve jandarma ekipleri çevrede kuş uçurtmadı.

Ahmet Şirvan Kılıç'ın yemin ettiği törene babası Haşim Kılıç ve ailesinden kimsenin katılmadığı öğrenildi. Yemin töreninin ardından Ahmet Şirvan Kılıç, arkadaşıyla birlikte evci izni için kışladan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 00:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?