26
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Komisyon üyelerinden ziyaret

Tekirdağ İl Genel Meclisi bünyesinde oluşturulan 10 komisyondan biri olan Tarım ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri Nazmi Duygu başkanlığında Çorlu Ziraat Odası'nı ziyaret etti.


Tekirdağ İl Genel Meclisi Üyesi Nazmi Duygu başkanlığındaki komisyon üyeleri, Çorlu Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette il genel meclisi üyelerini Ziraat Odası Meclis Başkanı Ahmet Yörük ile meclis ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Süt üreticileri başta olmak üzere hayvancılık sektöründe faaliyet gösterenlerin durumlarından pek de memnun olmadığını belirten Tekirdağ İl Genel Meclisi Üyesi Nazmi Duygu, süt üreticileri olarak sütleri iyi satamadıklarını da söyledi.


Kendisinin de eski bir Ziraatçı olduğunu kaydeden Duygu; "Bizler elimizi yükün altına koymak istedik. Herkes ayrı telden çalıyordu. İnsanlar şikayetleri ile ilgili olarak bir şeyler söylüyordu ama biz bu söylemleri birleştirmek istedik. Ayrı telden çalan insanların sesini bir araya getirmek istedik" dedi.


Bu noktada ne yapabilecekleri konusundan hareket ederek yola üniversite ziyareti ile başladıklarını belirten Duygu; "Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesindeki Ziraat Fakültesi`ni ziyaret ederek fikirlerini aldık. Tarım ve hayvancılığın iyileştirilebilmesi, karlılığının arttırılabilmesi için herkes düşüncesini söylesin istiyoruz. Bu yüzden üniversite ziyaretinin ardından ilçe ziyaretlerine başladık. İlçelerde Tarım Müdürlükleri ve Ziraat Odaları ile görüşmeler yapıyoruz.

Çiftçilerimiz sıkıntılarını bize aktarsın. Çiftçilerimizin fikirlerini almak için buraya geldik. Burada yapacağımız araştırmalardan çıkacak sonucu rapor halinde Tekirdağ İl Genel Meclisi`ne sunacağız" diye konuştu.
Tekirdağ İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri Çorlu Ziraat Odası üyeleri ile fikir alışverişinde bulundular.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 16:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?