23
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Kursiyerlerin sertifika heyecanı

Çorlu Belediyesi'nin düzenlediği Meslek Edindirme Merkezi 10. dönem kursu sona erdi.

Konfeksiyon sektörüne ara eleman yetiştirmek amacıyla kurulan Çorlu Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi'nde uzman eğitmenler denetiminde 3 hafta boyunca süren yoğunlaştırılmış kurs sürecini başarıyla tamamlayan 10. dönem kursiyerlere sertifikaları, Çorlu Belediyesi sergi salonunda düzenlenen törenle Başkan Altan Ersin tarafından verildi.

Sertifika alan tüm kursiyerlere iş hayatlarında başarılar dileyen Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, "Oluşturduğumuz eğitim birimlerimizde hiçbir kimseye öncelik tanımadan ve hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Ülkenin tüm olumsuz koşullarına rağmen istihdam yaratma ve istihdama katkıda bulunma adına gelmiş olduğumuz nokta azımsanamayacak düzeydedir. Ayrıca daha önceleri halkımıza vermiş olduğumuz iş ve aş sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Aldığınız eğitimleri iş hayatınızda kullanmanız, başarı haberlerinizi almamız bizler için ayrı bir gurur kaynağı olacaktır" şeklinde konuştu.

Ayrıca Başkan Ersin, daha önceki kurs dönemlerinde yüzlerce kursiyerin mezun olduğunu ve iş sahibi olduklarını belirterek, "Yeni dönem kurslarımız için vatandaşlarımız Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz'e müracaatta bulunabilirler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 16:12:10
Güncelleme :29 Temmuz 2005 Cuma 16:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?