23
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Lions Kulübü'ne yeni başkan

Çorlu Lions Kulübü’nün 21 aydan beri başkanlığını yürüten Mehmet Tolkun, düzenlenen törenle görevi yeni dönem başkanı Ergun Hoca’ya devretti.

Çorlu’ya bağlı Vakıflar Köyü Shiva Et Lokantası’nda gerçekleştirilen devir teslim törenine Çorlu Lions Kulübü üyelerinin yanı sıra 118-E Lions Genel Yönetmeni Sedat Töktürk, Tekirdağ, Marmara, Çerkezköy, Saray, Tunca ve Mavi Haliç Lions Kulüpleri başkan ve bazı üyeleri de katıldı.

Görev süresi içinde gerçekleştirilen çalışmaları aktaran Tolkun, "Görevde kaldığım süre boyunca gerçekleştirilen çalışmalarla bin 148 kişiye hizmet sunduk. Ana sınıfından oyun odalarına kadar pek çok alanda katkı sağlamaya çalıştık. Bu işler için yaklaşık 16 milyar lira harcama yaptık" dedi.

Lions kulüplerinin geçmişe saygı ve geleceği güvenle bakan, halkla bütünleşmiş sivil toplum kuruluşları olduğunu da ifade eden Tolkun, "Atatürk ilkeleri doğrultusunda insani değerleri yükseltmek ve ülkenin çağdaş dünya ülkeleri seviyesine erişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Lions kulüpleri üyesi olmaktan gurur duyulan ve toplumda saygın bir yeri olan, uluslararası karşılıksız hizmet kuruluşudur" diye konuştu.

2005-2006 dönem başkanlığına getirilen Ergun Hoca ise, lions kulübüne başkanlık yapmanın büyük bir onur olduğunu belirterek, "Onurla beraber büyük sorumluluk gerektiriyor. Bu sorumluluk beni fazla ürkütmüyor. Çünkü birbirleriyle kaynaşmış üyeleri var, ne zaman yardıma ihtiyacım olsa yardıma koşan yönetim çevresi var, tüm bu değerlere sahip kişilerin başarısız olması mümkün gözükmüyor" ifadelerini kullandı.

21 ay boyunca görev yapan önceki dönem başkanı Mehmet Tolkun’a yönetim kurulu adına Ergun Hoca tarafından plaket verilirken, geceye katılan lions eşlerine de birer plaket takdim edildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 15:08:37
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 14:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?