27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Lise bahçesine 100 fidan

Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Çevre Kulübü kursiyerleri, kendi imkanları ile aldıkları 100 adet ağacı Çorlu Lisesi'ne diktiler.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde kurs gören öğrencilerden oluşan Çevre kulübü kursiyerleri Çorlu'da yeni açılan okullara ağaç ekme kampanyası başlattılar. Nusratiye Mahallesi'ne taşınan Çorlu Lisesi'nin, bahçesine ve çevresine ağaç diken kursiyerlere Çorlu Lisesi Okul Müdürü Turan Demirezen ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Karaca'da eşlik etti.

Çevre Kulübü öğrencilerinin duyarlılığından dolayı teşekkür ettiğini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Karaca; "Bizim amacımız kursiyerlere sadece o branşta eğitim vermek değil, bunun yanı sıra çevre bilinci, ağaçlandırma, erozyon gibi konular hakkında da bilgiler veriyoruz. Kursiyerlerimize çevre ve doğa ile ilgili verdiğimiz bilgilerin böylece karşılığını görüyoruz" dedi.

Kursiyerler kendi imkanları ile aldıkları 100 adet ağacı kendi elleriyle diktiler. Bazı kursiyerlerin kendisinin yanı sıra aile fertleri adına da ağaç diktiği gözlendi. Şenlik havasında geçen ağaç dikme töreninde kursiyerler zaman zaman birbirlerine yardım ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 19:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?