22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORLU - TEKİRDAĞ

LPG'li araçlara trafik kontrolü

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, LPG'li araçlarda kontrol gerçekleştirdi. 


Her gün şehrin birçok noktasında araçlara yönelik uygulama yapan trafik ekipleri, şehrin çeşitli yerlerinde LPG'li araçlar üzerinde denetim yaptı. Trafiğe çıkmasında sakınca olan araçları belirleyen trafik ekipleri, uygulamalar kapsamında 1 aracı trafikten men etti. 




Uygulamalarda LPG'li araçların ruhsat kontrolü yapıldı. Yapılan uygulama sonrasında 22 araca bin 356 YTL trafik cezası kesildi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2007 Pazar 01:37:36
Güncelleme :18 Mart 2007 Pazar 01:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sezer soylu IP: 88.239.128.xxx Tarih : 25.04.2007 03:26:43
merhaba:bence yapılan trafik kontrolleri haha sık yapılmalıdı hızla büyüğyen çolumuzda alkollü araç kullanan gençlerle sıkça karşılaşıyoruz ama halkımızda bir ata sözü gibi bir söz var (BENDEN BULMASIN da ne hali varsa görsün)Gibi sözler. ve kısaca bir şeye değineyim Ticari Taksiler örnek Çorlunun Gözde Yerleriden biri isim vermeyecem araçlar gaz kokuyor. o taksi şoforlarına sorduüum soru.ya arkadaş kafam güzel ama senin araban gaz mı kokuyor banamı öyle geldi dediğim de,yok be abi sana öyle gelmiş deip camını açıyorlar.ve diyum ki abi araban da eski fenni muayeneden nasıl geçiyon ki.birinden aldığım ilginç cevap.abi sen memurmusun yoksa ya,yok be kadeşim tekstil de işçiyiz dediğimde iyginç cevap:taksiciyiz garibanız kontroller de geç diyorlar onlar teşvik ediyorlar,de ve pes doğrusu.ve yaklaşı 2 aydırda taksi seçmeye başladım doğrusu...