18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Mama hırsızları tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, marketten bebek maması çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Nusratiye Mahallesi Bahçelievler 2. sokak üzerinde bulunan bir markete alışveriş yapma bahanesiyle giren şahıslar, görevlileri oyaladıkları esnada sırt çantasına koydukları bebek maması ile kaçtı. Hırsızlık olayının ardından araç plakasını polis ekiplerine haber veren market görevlileri, yaklaşık 190 TL değerinde malın çalınmış olduğunu belirledi.

Verilen eşkaller ve araç plakası üzerinde çalışma başlatan asayiş ekipleri, kısa süre sonra bir ara sokakta araç ve şahısları durdurmaya çalıştı. Polis ekiplerini görünce kaçmaya başlayan şahıslar, kısa süren kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan T. S. (17), Ertan Ç. (18) ve Cüneyt A. (20) ekip otosuna bindirildiklerinde ağlamaya başlayarak, pişman olduklarını söylediler. Sportif ve markalı giysileri ile dikkat çeken 3 zanlı, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Çekici vasıtasıyla Emniyet Müdürlüğü'ne çekilen araçta yapılan aramada ise kapı açmada kullanılan malzemeler ele geçirildi.

4 İLDE PARMAK İZLERİ ÇIKTI
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çok yönlü olarak başlattıkları soruşturma kapsamında zanlılardan Cüneyt A.'nın Antalya ve Giresun illerinde hırsızlık olayına karıştığı ve parmak izinden arandığı, Erkan Ç.'nin ise Kocaeli ve İstanbul illerinde karıştığı hırsızlık olaylarında parmak izinin bulunması nedeniyle arandığı öğrenildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şahıs, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 13:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?